Share

Informații

Ce este findbiz?
Cum utilizez findbiz?
Servicii pentru abonaţi
De ce să devin abonat?
De ce să mă promovez pe findbiz?
Serviciul Clienţi


Ce este findbiz?

Findbiz este un motor de căutare online care oferă acces la cea mai mare bază de date online cu companii din Balcani. Cu date exacte şi complete pentru 1.000.000 de companii din Grecia, România, Bulgaria şi Serbia, precum şi 2.900 de produse şi servicii, findbiz este un instrument unic pentru companiile care doresc să identificerapid, uşor şi la costuri reduse furnizori şi clienţi.


Cum utilizez findbiz?
Findbiz oferă mai multe opţiuni şi criteria de căutare membrilor şi abonaţilor prin intermediul unui mediu de navigare deosebit de prietenos, astfel, permiţându-le să găsească cu uşurinţă companiile dorite şi să targeteze direct şi efficient pieţele dorite.
Prin Căutare Rapidă poţi uşor şi efficient localiza companiile cate te interesează după numele lor, activitate şi regiune geografică. Prin  Căutare Premium (valabilă numai pentru abonaţi) se poate estima dimensiunea pieţelor de interes, evalua scenarii alternative şi crea grupuri ţintă selectând dintr-o gamă mai largă de criteria mai sophisticate.


Servicii pentru abonaţi
Din pagina de start, abonatul se poate înregistra şi folosi anumite secţiuni pentru abonaţi ale site-ului, cum ar fi Căutare Rapidă şi Căutare Premium îmbunătăţite, Bilanţul şi secţiunea Conexiuni de Afaceri.
 
Posibilităţi de căutare
Findbiz oferă abonaţilor două metode diferite de căutare:
1. Căutare Rapidă: Motorul de căutare findbiz permite abonaţilor să facă căutări simple în pagina de start selectând produsul / serviciul sau să combine criteriile companie cu zona geogrefică. Ca rezultat, primesc o listă de companii care se potrivesc criteriilor de căutare alese.
 
2. Căutare Premium: Aceasta este valabilă pentru abonaţii care doresc liste de companii mai specializate. Aceasta oferă criteria de căutare mai sophisticate şi permite abonaţilor Premium să descarce în calculatorul propriu liste excel editabile.
 

Informaţii despre companie
Alegând o companie ca abonatul poate vedea descrierea completă, inclusiv elemente foarte vizibile, cum ar fi logo-ul, pagina de publicitate a companiei, bannerele sale, cataloage de produse, materiale video, etc. Mai mult decât atât, abonatul poate accesa link-uri și naviga cu ușurință la site-ul companiei pentru informații suplimentare sau să contactezei prin e-mail  companiile dorite.
 

Bilanţul
(valabil doar pentru companiile din Grecia)
Prin secţiunea Bilanțul Contabil, abonatul Findbiz poate căuta și găsi:

  • bilanțurile și datele parţiale ale situațiilor financiare a tuturor SA
  •  bilanțurile consolidate și datele parţiale ale situațiilor financiare al grupului de companii
 

Business Connect – Conexiuni de Afaceri

În paginile Business Connect, abonaţii introduc o "piaţă", în care pot căuta sau introduce produsele și / sau serviciile pe care doresc să le cumpere sau să le ofere. Printr-o simplă căutare  pot alege produsul de care sunt interesați și să vadă dacă există oferte pentru acest produs de la alte companii. Într-un alt caz, ei au posibilitatea de a prezenta oferta lor pentru un produs pe care îl vând sau să comunice direct cu societatea care le-a solicitat produsul.

Studii Sectoriale

Studiile Sectoriale ICAP reflectă cu acurateţe structura pieţei examinate, furnizând estimări referitoare la perspectivele sectorului. ICAP, cu scopul de a sprijinii şi consolida afacerile, proiectează şi implementează anual mai mult de 50 de Studii Sectoriale.
Acum puteţi achiziţiona Studiul Sectorial de interes, online prin Findbiz, folosind cardul de credit. În mai puţin de două minute, veţi avea studiul sectorial dorit.
Caută studiul sectorial dorit dând click aici.
 
 

 
De ce să devin abonat?
Findbiz este o bază de date updatată, online, care cuprinde mai mult de 550.000 de companii din Grecia şi Balcani şi conecteză cumpărătorii şi vânzătorii din ţările balcanice.

Căutări nelimitate şi specializate

Findbiz oferă posibilitatea abonatului de a face căutări nelimitate utilizând criterii geografice şi economice, în legătură cu caracteristicile activităţii în scopul creării clientele dorite. În acelaşi timp, aceasta îi permite să comunice cu companiile selectate prin telefon sau prin e-mail.

Listele de companii în format excel

Abonaţii Premium, după ce îşi creează grupul ţintă ales, pot descărca în format excel această listă pentru o prelucrare ulterioară, de exemplu, pentru a pregăti analize sau a-şi actualiza propriile sisteme.

Clasificarea detaliată a companiilor bazate pe activitatea lor

Pentru clasificarea companiilor în funcţie de activitatea lor, Findbiz utilizează atât codul CAEN internaţional, precum şi clasificarea unică ICAP a sectoarelor şi produselor, ajutând utilizatorul să găsească uşor şi rapid companiile care produc sau reprezintă produsele de interes şi văd imediat profilul companiilor, datele de contact, cât şi persoana din conducere.

Opţiuni avansate de targetare

Abonaţii Findbiz pot alege din cele 35 de criterii diferite (geografic, afaceri, comercial, dimensiune, comunicare) şi să rafineze căutările în funcţie de nevoile specifice.

De ce să mă promovez pe findbiz?
Findbiz este o "piață" electronică unică pentru companiile care doresc să-şi sporească vânzările, activităţile de marketing, achiziții sau de cercetare și sunt interesați în găsirea de parteneri rapid și ușor.

Cel mai bun loc de a găsi partenerii potențiali!

Promovarea prin intermediul Findbiz este un mijloc eficient, la un preţ redus, pentru a targeta direct furnizorii, partenerii sau potenţialii clienţi şi vă oferă posibilitatea de a:

•  Îmbunătățiți-vă vizibilitatea în Grecia și în Balcani
•  Comunică mesajul dvs. mai eficient
•  Prezintă profilul companiei dvs. și liniile de business
•  Prezentaţi direct oricărei părți interesate, cataloagele de produse și servicii
•  Introduceţi o oportunitate pentru membrii Findbiz pentru a vizita site-ul dvs.
•  Poziţionaţivă înaintea concurenţei în categoriile din activitatea dvs.
•  Abordaţi cumpărătorii reali pentru produsele dvs.

Promovarea prin Findbiz poate avea următoarele formate: 

• Banner pe pagina de start a www.findbiz.ro
• Banner pe pagina de rezultate a unei categorii de produse
• Banner pe paginile Bilanţ, Studiu Sectorial, Conexiuni de Afaceri
• Logo şi prezentare completă a profilului companiei
• Conexiuni între pagina cu profilul companiei cu site-ul şi email-ul companiei
• Apariţia pe pagina cu profilul companiei a reclamelor, clipuri video, bannere cu oferte, broşuri cu produsele

Oferiţi companiei dumneavoastră posibilitatea de a fi remarcată de sute de utilizatori într-o bază de date!

 

Contactaţi-ne şi învăţaţi despre posibilităţile unice pe care Findbiz le oferă.

Comunicare
Serviciu Clienţi
Telefon : (+40) 21 206 2460
Fax : (+40) 21 201 6099
Email: findbiz@icap.ro
Program : Luni – Vineri :09.00 – 17.00

Copyright © 2008-2020 ICAP GROUP. All rights reserved